Afmetingen handbagage Corendon

Bij Corendon zijn de stukken handbagage tot en met 7kg altijd gratis. Verder is het goedkoper om het online bij te boeken dan om het op de luchthaven zelf te betalen. Als een vlucht van Corendon wordt uitgevoerd door een codeshare partner, dan gelden de voorwaarden en de regels van de codeshare partner. Voor zover Corendon geldt een maximale afmeting van 55 x 35 x 25 centimeter. Opletten: alles moet in 1 stuk handbagage passen! Ook laptops, handtassen e.d.!


Afmetingen handbagage Corendon Dutch Airlines

Vanaf 1 april 2014 geldt dat iedereen moet betalen voor handbagage zwaarder dan 7kg. tot 20kg is het op de luchthaven €15 per reis, doet u het online dan kost het ‘slechts’ €5. Tot 30kg is dit €15 online en €25 op de luchthaven zelf. Tot 40 kg komt er weer een tientje bij (zowel bij online als op het vliegveld). Online bijboeken kan tot 5 uur voor de vlucht. Dit geldt voor zowel Corendon Airlines als Corendon Dutch Airlines!

Corendon heeft overigens een aparte regel dat er geen opgepompte ballen meegenomen mogen worden. En vergeet niet: vloeistoffen tot maximaal 100ml en niet meer dan 1 liter totaal aan vloeistoffen! Dit is geen regel van Corendon, maar een luchtvaartwet die is ingesteld na een serie aanslagen Europa en Amerika. De flesjes moeten in een hersluitbaar plastic zakje zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.